Teruntuk kita,"less is more", eh?

Kau hanyalah seorang, tetapi tidak keseorangan.

Having the strength to take care of yourself when everyone around you is trying to bleed you dry, that is the strongest thing in the universe, you know.



Take care of yourself, okay.

 :)



---
Some things never change. Some things will never be the same. Dan orang kata, ciri-ciri orang setia pada zaman arus pemodenan dunia maya ini adalah orang yang masih setia menuliskan kata dalam ruangan blog. Eh? :B

2 comments:

  1. Kak aryyyy. Nak bagitahuu yg syahida akan join kem perkampungan menara gading kebangsaan dekat KUIS. Pastu nanti ada anak hamka datang dekat kem tu. Syahida harap sgt dpt t.tangan anak hamka nak bagi dkt kak Ary ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. H.Afif Hamka ke? Dia yang selalu datang Msia Kalau tak silap. Bestnya dapat join program. ^_^ Thanks syahida. Kalau tak dapat tandatangan pun tak apa. Nanti share la pengisian yang dapat Kat sana. Selamat berkem. Jaga diri. Bina ukhuwwah dengan yang lain ok. :)

      Delete