Sang Pemimpi.


Kota Kinabalu International Airport.

I'm just like you. I came from a family who taught me to work hard to achieve things that I want. I learnt to save my own money to buy almost everything that I like. When I was in primary school, every time I see an aeroplane flying overhead, I waved and shouted at it as if the pilot can hear me. Wishing that someday I'm going to travel the world.

I guess we are all dreamers but true dreamers are the ones who don't sleep. They are those who work hard to make their dreams come true. It doesn't matter who you are, where you come from. The ability to triumph begins with you. Always.







What do you want to do before you die?

Live my life to the fullest, and die with memories not dreams.





---
It'll be fun to be seventeen forever but Murakami once said, "Only the dead stay seventeen forever". So, alhamdulillah for the gift of life. :)

8 comments:

  1. what does the quote from murakami mean?

    ReplyDelete
    Replies
    1. The quote is from his book Norwegian Wood. It's literally just an emphasis to refer about the main character's friend who's dead at seventeen. Therefore, his dead friend can't age. He will forever stay seventeen. While we are alive, we are told to carry on with our life and be thankful we can still blow out the candles on our birthdays every year. But I don't celebrate birthday tho. Hehe.

      Delete
    2. Norwegian Wood - nak cari buku ni..by the way, happy belated birthday, Ary..wpun tak celebrate, ianya skadar ingatan dari saya :)

      Delete
    3. Terima kasih Kak zilla. Happy belated birthday juga. Didoakan hidup lebih diberkati dan lebih bersemangat menjalani hari2 okay. Keep travelling! :)

      Delete
    4. Ary,

      Novel Norwegian Wood udah ada dalam tangan tapi translate dalam bahasa Indonesia..tak sabar mahu membacanya :)

      Delete
    5. Bestnya. Indo banyak translate buku2 best karya penulis2 terkenal. Selamat membaca kak, best cerita tu cuma biasa la buku karya jepun ni, ada je part2 yang agak kurang sopan untuk dibaca. Ambil yang baik je. Nanti review la sikit buku tu Kat blog akak k. Suka baca point of view orang tentang buku. :)

      Delete
    6. Ary,

      Saya baru menghabiskan 'Partikel' karya Dee Lestari hasil rekemendasi dari salah seorang teman. Jalan cerita yang sangat menarik Ary mengenai perjalanan mencari dimana bapanya menghilang..pergolakan dalaman yang berlaku sepanjang proses ini sangat menarik..jadinya saya juga mau rekemon karya Dee Lestari ini pada Ary...

      Delete
    7. Dee lestari juga yang tulis buku Perahu kertas & Filosofi Kopi. Dulu ingat dia lelaki sebab kat buku tu dia letak nama dia Dee. Okay kak, insyaAllah nanti saya try cari buku tu. Google buku tu tadi nampak macam unik sangat cover dia, simple je.

      Delete